“Κάναμε την Ήττα Νίκη”

Σπίτι του Βόλεϊ

Σχετικά με την ανάρτηση του volleynews για το σπίτι του Βόλεϊ, θα ήθελα να προσθέσω στα λεγόμενα του καλού μου φίλου και δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου, ο οποίος υπογράφει το κείμενο ότι, την ανάρτησή του έρχεται και ανατρέπει άλλη δική του ανάρτηση το (εκλογικό έτος) 2021. Με το παραστατικό και θεατρικό του κείμενο, αφήνει αιχμές και βαριές εκφράσεις προς όλους εκείνους οι οποίοι σήμερα είναι υπέρμαχοι της διεκδίκησης των εγκαταστάσεων.

Από την ανάρτηση αντιλαμβάνεται κανείς, ότι το σπίτι του Βόλεϊ δεν είναι επιθυμητό διότι βρίσκεται πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας και όποιος το διεκδικεί με λίγα λόγια δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δηλαδή η Ξιφασκία που το διεκδίκησε και το πήρε -όπως είπε ο Υπουργός- την πάτησε; Γι αυτούς δεν πέφτει μακριά;

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι όπως σήμερα τα παρουσιάζει και θέλει με αυτό τον τρόπο να απομειώσει το μέγεθος της ήττας ο κύριος Ασμημακόπουλος, καθώς τα δικά του δελτία Τύπου στο site της Ε.Ο.ΠΕ. είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι, ο συνδυασμός μας δεν έχει απέναντί του την πολιτεία, τουναντίον, είναι οι πιο στενοί μας συνεργάτες και συνομιλητές. Δεν θα πάψουμε όμως ποτέ να προβάλουμε και να διεκδικούμε δυναμικά, τα δίκαια αιτήματα του αθλήματός μας.

Για να αντιληφθείτε τι εννοώ θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε το σημερινό άρθρο του κυρίου Ασημακόπουλου στο volleynews και στην συνέχεια το δικό του πάλι άρθρο στις 13 Νοεμβρίου 2021 στο volleyball της Ε.Ο.ΠΕ.. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το Άρθρο του κυρίου Ασημακόπουλου στο volleynews :

https://www.volleynews.gr/component/k2/item/78126-?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0QzJKpqpsGuFZbkS_VCRbJB9SDBsk_dO1S6SXbvHVxk2OddyBlEEQ0wPc_aem_nMEHpoD9Cvo135GUoWI8Eg

Και το άρθρο που ακυρώνει τους ισχυρισμούς του πρώτου στο site της Ε.Ο.ΠΕ. :

https://www.volleyball.gr/news/article/17483/paradothhke-h-meleth-gia-to-spiti-tou-bolei-sthn-paiania

Το ίδιο άρθρο και στην Ναυτεμπορική :

https://www.naftemporiki.gr/sports/1262387/paradothike-i-meleti-apokatastasis-kleiston-gymnastirion-spiti-tou-stivou-kai-tou-volei/

Υ.Γ. Αν κατέβει το άρθρο από το site της Ε.Ο.ΠΕ. ζητήστε να σας το στείλουμε.

Facebook