Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ξοφάκης

Αθλητικός Σύλλογος Ηλιούπολης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννηθείς το 1959, έγγαμος, πατέρας μίας κόρης 31 ετών.

Πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τραπέζης.

Έντονη ενασχόληση με τα κοινά τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και Επιτροπών του Δήμου Ηλιούπολης), όσο και με τον αθλητισμό.

Από το 2008 έως το 2016 συμμετέχει ως Γενικός Γραμματέας στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η) και από το 2016 έως σήμερα ως Πρόεδρος του ΔΣ.

Από το 2012 μέχρι τον Μάρτιο του 2021 υπήρξε Ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ και από το Μάρτιο του 2021 έως σήμερα Γενικός Γραμματέας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Το 2016 εκλέχθηκε αναπληρωματικό μέλος της ΕΟΠΕ με τον συνδυασμό του κ Καραμπέτσου, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Μεταγραφών, Το 2021, εκλέχθηκε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, συμμετέχοντας στην Επιτροπή Μεταγραφών ως εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΔΑ.

Προσωπικό Μήνυμα:

Ανταποκρίνομαι με μεγάλη μου χαρά στο κάλεσμα του κ. Τάσου Πασπάλα και καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές, με την παράταξη «ΒΟΛΕΙ ΨΗΛΑ» της οποίας ηγείται.

Ο Τάσος Πασπάλας, τον οποίο εκτίμησα απεριόριστα, μέσα από την δουλειά που προσέφερε τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην ΕΟΠΕ ως Ταμίας, είναι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Ο Τάσος, είναι προσηνής ικανός, δημοκρατικός, σε εμπνέει και σε παρασύρει με το πάθος του για επιτυχία και είμαι βέβαιος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα οδηγήσει την Ομοσπονδία στο ψηλότερο αθλητικό σκαλοπάτι, εκεί που πραγματικά ανήκει.

 

Χαράλαμπος Ξοφάκης

Facebook