Γιώργος Κατζικάς

Γ.Α.Σ. Αμπελόκηπων Μενεμένης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1957 στη Θεσσαλονικη, παντρεμένος και πατέρας 5 κοριτσιών.

Συνταξιούχος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, διδάσκοντας 19 χρόνια στη μέση εκπαίδευση και 16 χρόνια στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης το μάθημα της πετοσφαίρισης,  με πολλά επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύσεις.

Πρώην αθλητής του βόλεϊ, και 30 χρόνια προπονητής σε ομάδες όπως: ΒΑΟ, Άρης Θεσσαλονίκης, Γ.Σ. Κοζάνης, Α,Ο. Σερρων, Ε.Ο.Σταυρουπολεως, Φιλαθλητικός ΠΑΟΚ, Μακεδόνες Άξιου, Λήμνος κ.ά.

 

17ετης ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος αθλητισμού στους Δήμους Βασιλικών, Αμπελόκηπων – Μενεμένης.

 

Ιδρυτής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των Βασιλικών Θεσσαλονίκης το 2008 και από το 2012 ιδρυτικό μέλος του Γ.Α.Σ. Αμπελόκηπων Μενεμένης  του οποίου τα τελευταία 2 χρόνια είναι πρόεδρος και διατηρεί γυναικείο τμήμα βόλεϊ που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΕΣΘ καθώς και τμήματα υποδομής.

Ιδρυτικό μέλος του ΣΕΠΠΕ από το 1991.

Στόχοι του:

Η υλοποίηση στοχευμένης στρατηγικής, για την ανάδειξη-προβολή του αθλήματος σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, μέσω της σωστής επικοινωνιακής τακτικής, σε συνεργασία πάντα με την πολιτεία και εταιρείας της αγοράς – χορηγούς.

Άμεσος στόχος, η δημιουργία επαγγελματικής γυναικείας Λίγκας, η οποία κρίνεται επιβεβλημένη η υλοποίησή της, σεβόμενοι την λογική της ισότητας και των υπέρμετρων αριθμητικά δελτίων σε σχέση με το αντρικό βόλεϊ.

Χάρη στην πολυετή μου εμπειρία ως αθλητής, προπονητής, παράγοντας και καθηγητής  φυσικής αγωγής και την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση από αντίστοιχες θέσεις ευθύνης, πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα στο άθλημά μας, αξιοποιώντας ένα σύνολο εμπειριών και προσωπικών συνεργατών, ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο άθλημά μας για να ξαναγίνει υπολογίσιμο και ανταγωνιστικό, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Facebook